Pätkiskuppikakkujen ohje:
3 munaa
3 dl sokeria
100 g voita/margariinia
4 dl jauhoja
1/2 dl tummaa kaakaojauhetta
2 tl leivinjauhetta
1 tl vaniliinisokeria
1 3/4 dl maitoa
1 ps minipätkiksiä tai 8 kpl pätkispatukkaa
Sulata rasva ja lisää se hieman jäähtyneenä taikinaan.
Sekoita
jauhot, kaakao- ja leivinjauhe, vanilliinisokeri sekä pienityt pätkikset
keskenään.
Sekoita jauhoseos taikinaan vuorotellen maidon kanssa.
Jaa taikina muffinivuokiin.
Tein itse tästä annoksesta 24 minikokoista ja 12 tavallisenkokoista kuppikakkua.
Paista 200 asteessa pienempiä 10-15 minuuttia
ja isompia 20-25 minuuttia.
Tein itse tästä annoksesta 24 minikokoista ja 12 tavallisenkokoista kuppikakkua.
Paista 200 asteessa pienempiä 10-15 minuuttia
ja isompia 20-25 minuuttia.
tuorejuustokuorrutuksen ohje:
200 g maustamatonta tuorejuustoa
1 rkl voita/margariinia
500 g tomusokeria
muutama tippa piparminttuaromia
Sekoita tuorejuusto ja rasva tasaiseksi, notkeaksi seokseksi.
Lisää tomusokeri ja sekoita.
Lisää piparminttuaromia muutama tippa, maista ja lisää tarvittaessa.
Mikäli haluat kuorrutteesta jämäkäämpää lisää tomusokeria.
Pursota kuorrute tai laita se vaikkapa veitsellä jäähtyneiden kuppikakkujen päälle.
200 g maustamatonta tuorejuustoa
1 rkl voita/margariinia
500 g tomusokeria
muutama tippa piparminttuaromia
Sekoita tuorejuusto ja rasva tasaiseksi, notkeaksi seokseksi.
Lisää tomusokeri ja sekoita.
Lisää piparminttuaromia muutama tippa, maista ja lisää tarvittaessa.
Mikäli haluat kuorrutteesta jämäkäämpää lisää tomusokeria.
Pursota kuorrute tai laita se vaikkapa veitsellä jäähtyneiden kuppikakkujen päälle.