Helpot ja hyvät suolaiset. Makua voi muokata mieleisekseen täytteen avulla, jättää pois sen mistä ei tykkää ja lisää sitä mistä tykkää.
Jauheliha-feta lehtitaikinakuppien ohje:
valmiita lehtitaikinalevyjä pakastimesta
Täyte:
jauhelihaa
sipulia
aurinkokuivattuja tomaatteja
lihaliemi valmistetta (esim. Lihaliemi fond cups)
fetajuustoa
maustettua tuorejuustoa
Pinnalle:
juusoraastetta
Paista jauheliha ja sipulit paistinpannulla. Lisää joukkoon lihaliemivalmiste, maustettu tuorejuusto ja sekä aurinkokuivatut tomaatit pienittyinä, sekoita täyte tasaiseksi ja tarkista maku. Lisää joukkoon myös fetajuusto ja viimeiset sekoitukset. Siirrä paistinpannu pois lämpimältä levyltä.
Sulata lehtitaikinalevyt ja jaa puoleksi. Voitele muffinssipellin syvennykset ja painele sulaneet puolitetut lehtitaikinalevyt syvennyksiin huolellisesti. Lisää täytettä lehtitaikinakuppeihin ja halutessasi lisää pinnalle juustoraastetta. Paista 200 asteessa n. 15 minuuttia tai kunnes pinta on saanut kauniin värin.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti