Mustikka-valkosuklaamuffinssin ohje:
3 1/2 dl vehnäjauhoja
2 dl sokeria
2 tl leivinjauhetta
1 dl maitoa tai kermaa
2 kananmunaa
100 g pullomargariinia
2 dl tuoreita tai jäisiä mustikoita
100 g valkosuklaata rouhittuna
Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää muut aineet hyvin sekoittaen.
Mustikat kannattaa lisätä aivan viimeisenä ja sekoittaa ne joukkoon hieman varovaisemmin, etteivät hajoaisi.
Jaa taikina muffinivuokiin ja paista 200 asteessa
uunin keskitasolla 15-20 min.
Montako näitä suurinpiirtein tulee?:)
VastaaPoistaHei,
PoistaTuolla ohjeella olen tehnyt 12 kpl muffinsseja. Käytän yleensä paistaessa sellasta muffinssivuokaa, johon mahtuu juuri tuo 12 kpl.
Leipomisen iloa.
Helppoja, nopeita ja törkeän hyviä :) kiitos!
VastaaPoistaHyvä, ett maistuivat teillekin :)
Poista