lauantai 14. heinäkuuta 2012

Mustikka-valkosuklaamuffinssit


Tylsän illan iloksi leivoin mustikka-valkosuklaa muffinsseja. Jostain olen joskus saanut hyvän perusohjeen johon sitten tilanteen ja mielihalujen mukaan lisäilen milloin mitäkin. Tämä mustkka-valkosuklaa yhdistelmä on ollut tosi herkullinen.

Mustikka-valkosuklaamuffinssin ohje:

3 1/2 dl vehnäjauhoja
2 dl sokeria
2 tl leivinjauhetta
1 dl maitoa tai kermaa
2 kananmunaa
100 g pullomargariinia
2 dl tuoreita tai jäisiä mustikoita
100 g valkosuklaata rouhittuna

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää muut aineet hyvin sekoittaen.
Mustikat kannattaa lisätä aivan viimeisenä ja sekoittaa ne joukkoon hieman varovaisemmin, etteivät hajoaisi.
Jaa taikina muffinivuokiin ja paista 200 asteessa uunin keskitasolla 15-20 min.

4 kommenttia:

  1. Montako näitä suurinpiirtein tulee?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei,
      Tuolla ohjeella olen tehnyt 12 kpl muffinsseja. Käytän yleensä paistaessa sellasta muffinssivuokaa, johon mahtuu juuri tuo 12 kpl.

      Leipomisen iloa.

      Poista
  2. Helppoja, nopeita ja törkeän hyviä :) kiitos!

    VastaaPoista