lauantai 26. huhtikuuta 2014

Sitä sun tätä

Viimeiset kaksi viikkoa on mennyt sairastellessa, mutta nyt näyttää jo paremmalta. Rauhallisesti otan edelleen ja jatkossakin seurataan, että paraneminen etenee niinkuin pitääkin.


Viime viikonloppuna eli pääsiäisen aikoihin tytäreni toivoi saavansa herkkuaamupalaksi  Amerikkalaisia pannukakkuja. Täytin toiveen ja tein nämä tämän tutun ohjeen mukaan klik.

Koska sairastelu alkoi tympiä ja aikaa oli, niin seikkailin paljon netin ihmeellisessä maailmassa ja löysin sieltä kipinän muutokseen. Kirjoittelen siitä pikkuhiljaa tälläkin, katsotaan miten saan opittua uusia asioita. Ainakin ravinnon vaikutuksesta hyvinvointiin olen kiinnostunut entistä enemmän. Herkuttelija kun olen, niin olen yritänyt etsiä tapoja jotta voisin herkutella terveellisesti ja jotain jo löysinkin.


Kotiin hankittiin uusi monitoimityöläinen, Kenwood FPM250 monitoimikone, joka tekee vaikka mitä. Se viipaloi, raastaa, sekoittaa,  vatkaa, vaivaa, murskaa, hienontaa, rouhii, siinä on sitruspuserrin, yms.
Tätä laitetta olisikin tarkoitus hyödyntää tulevaisuudessa paljon, eihän sitä koristeeksi ole hankittu.

Tämä viikonloppu olisi vielä tarkoitus ottaa rauhallisesti, vaikka kodin tekemättömät työt häiritsevätkin. Harmi kun en omista poraa ja sen käyttäjää :)

Mukavaa viikonloppua ja nautitaan auringosta ja lämmöstä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti