lauantai 1. syyskuuta 2012

Suklaa-pähkinämuffinssit


Suklaa-pähkinämuffinssin ohje:

3 1/2 dl vehnäjauhoja
2 dl sokeria
2 tl leivinjauhetta
1 dl maitoa tai kermaa
2 kananmunaa
100 g pullomargariinia
70-100 g pähkinöitä rouhittuna
100 g tummaa suklaata rouhittuna

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää muut aineet hyvin sekoittaen.
Jaa taikina muffinivuokiin ja paista 200 asteessa uunin keskitasolla 15-20 min.
 
Suklaan voi jättää halutessaan hieman isommaksi rouheeksi,
jolloin se suorastaan valuu lämpimistä, tuoreista muffinsseita.
Näihin laitoin saksanpähkinää, mutta oikeastaan mikä tahansa itselle mieluinen pähkinä käy. Esimerkiksi pekaanipähkinät vähän isommaksi rouheeksi jätettynä tuntuvat hampaissa ihanan rapeilta syödessä.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti