sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Minun Elämäni aakkoset

Tässä minun elämäni aakkoset. Tarkoitus on siis keksiä itselle tärkeä ja omaan elämään liittyviä sanoja jotka alkavat jokaisella aakkosten kirjaimella.

A Aurinko Olen ehdottomasti valoisan ystävä. Auringon paisteesta saa energiaa ja voimaa. Kevätaurinko herättää eloon pitkän ja pimeän syksyn ja talven jälkeen.Tästä huolimatta en pidä kesän valoisista öistä, öisin pitäisi olla pimeää niinkuin Etelä-Euroopassa.

B Blogi Blogin pitäminen on harrastus ja ajanviete, joka on tuntunut mukavalta. Luen myös muiden blogeja, milloin mistäkin aiheesta.

C Cat Kissat ovat eläimistä se ehdoton suosikkilaji. Omapäisiä, hyvällä itsetunnolla varustettuja kodin valtiattaria. Niiden ei tarvitse miellyttää ketään. Osaavat nauttia olostaan, siitä voisimme kaikki ottaa mallia.

D Duuni - Työ Tarpeellinen ja lähestulkoon välttämätön olla olemassa. Parasta on kun sen tekemisestä vieläpä pitääkin.

E Elämä Se nyt vain on aika mukavaa sellaisenaan. Pitää vain muistaa elää, eikä juuttua samoihin kuvioihin liiaksi (minä, paraskin sanomaan moista).

F Face - Kasvot Niistä näkee ihmisestä lähes kaiken. Minusta on keskustellessa tärkeää nähdä keskustelukumppanin kasvot. Katselen myös vastaan tulevien ja ohikulkevien ihmisten kasvoja ja mietin usein mitä ne taakseen kätkevät, onnea vai surua, millaisia elämänkokemuksia.G Google Sen avulla löytää etsimänsä tai ainakin tietoa siitä.

H Herkut Näiden syöntiä pitäisi vähentää. Minä pidän leipomisesta ja siksipä niitä itsetehtyjä herkkuja löytyy kotoa vähän väliä. Herkkujen syöminen tuo nautintoa, taidan olla myös lohtusyöjä.

I Isä Elämäni tärkein mies.

J Juhlat Mukavia järjestää ja mukavia juuri siksi, että niihin kokoontuvat ne tärkeät ihmiset. Yhdessäoloa.

K Koti Turvapaikka ja pesä, omaa reviiriä. Paikka, jossa voin olla oma itseni ja minut hyväksytään juuri siksi ja sellaisena. Minä rakastan kotona olemista, sieltä on hankala lähteä reissuun, mutta lähdettyäni liikkeelle nautin kyllä olostani muuallakin. Kesä Vuodenajoista paras!

L Lukeminen Olen nuoresta asti pitänyt lukemisesta. Luen kaikenlaista. Kirjojen maailmaan on ihana uppoutua ja muodostaa päässään oma näkemys ihmisistä, paikoista ja tapahtumista. Varmaankin juuri tuon vuoksi useimmat kirjoihin perustuvat elokuvat ovat pettymyksiä.

 
M Murheet Näitäkin elämään mahtuu ja osittain ne myös sinne kuuluvat. Näiden avulla nautit niistä hyvistä hetkistä vieläkin enemmän. Viime aikojen murheet ovat olleet raskaita ja täysin turhia, itsekkään ja omaan napaan keskittyvän ihmisen aikaansaannoksia. Ihmisen, joka yrittää vetää mukanaan syvyyksiinsä meidät muutkin. Taistelen vastaan. Olen päättänyt jättää ne murheet omaan arvoonsa ja keskittyä näihin tavallisiin juttuihin, jotka elämään kuuluvatkin.

N Nautinto Sitä pitää elämässä olla. Sitä saa erilaisista asioista. Illallinen mukavassa seurassa. Hierojalla käynti. Elokuvailta tyttären kanssa sohvalle käpertyneenä. 

O Onnellisuus Asenteesta kiinni. Jos päätät valittaa ja murehtia kaikesta, niin tuskin olet onnellinen. Olen aina katsellut asioita mielummin sen myönteisen lasin lävitse ja etsinyt jotain mukavaa ja kivaa asioista. Myönnetään, kyllä minullakin välillä lipsuu, mutta se perusasenne siellä kaiken takana on kuitenkin positiivinen.

P Perhe Tärkeä! Ihmisiä joihin voi luottaa, ovat kokeneet samoja asioita. Läheisiä.

Q Queen - Kuningatar Jokaisen naisen tulisi olla oman elämänsä kuningatar ja myös tulla kohdelluksi sellaisena. En tarkoita palvottuna olemista tai että arvostetaan enemmän kuin toisia. Tarkoitan hyvää kohtelua ja arvostusta, huomioimista ja huolehtimista.

R Rakkaus Elämän kantava voima. Rakkaus lapseen, perheeseen, ystäviin, lemmikkeihin, kotiin... Osittain rakkauden kohde vaihtelee, mutta toisia kohtaan rakkaus on ja pysyy.


S Sukulaiset Lapsuudessa tuli oltua paljon enemmän tekemisissä sukulaisten kanssa, kun vietettiin joukolla aikaa mökillä tai pohjoisessa. Harmi, sillä ajat ja tapahtumat ovat mukavia muistoja. Useammin pitäisi järjestää tilaisuuksia, joissa voisi tavata ja vaihtaa kuulumisia. Joidenkin serkkujen kanssa on tullut pidettyä yhteyttä ja muitakin tapaan satunnaisesti. Rakkaat sukulaiset.

T Tytär Elämäni tärkein ihminen, loisto pakkaus. On rohkeasti oma itsensä ja kulkee omaan suuntaansa. Ajattelevainen ja syvällinen. Iloinen ja rempseä. Nuorempana toivoin, että minulla olisi monta lasta. Elämä ei kuitenkaan mennyt niin ja olen äärettömän onnellinen, että sain kokea kaiken tämän neitosen kanssa, raskauden, synnytyksen, kasvun ja kehityksen. Harmi vain, ettei hänellä ole sisaruksia jakamassa elämän polkua, mutta kyllä hän selviää ilmankin. On pakko!

U Uni Hyvin nukuttu yö on parhaita asioita elämässä. Aina en ole öitä nukkunut (hyvin, jos ollenkaan), joten nykyään osaan arvostaa unta. Jos olen väsynyt, minusta tulee kipakka ja ärsyynnyn helposti, en toivo kenenkään joutuvan olemaan seurassani juuri silloin. Säännöllinen elämä ja hyvät unet, siinäpä se.

V Värkkäily Kaikenlainen käsillä tekeminen on kivaa. Erityisesti käsityöt ja askartelu ovat lähellä sydäntäni. Tälläkin hetkellä on useampi projekti meneillään.  Vlogit Uusi kiinnostuksen kohde. Seuraan useampia vlogeja ja erityisesti tyttären pitämää. Nuorempana olisin jo aloittanut oman vlogin, mutta nyt pitää miettiä hieman pidempään.

W WhatsApp Viestejä kavereille, ystäville ja perheelle. Paljon käytössä. 

X Xylitol Purkka suussa joka aamu aamiaisen jälkeen, välillä myös päivän mittaan. Ja tietysti xylitol-purkka.


Y Ystävät Tärkeitä. Minulla on ollut onni saada ympärilleni ihania ystäviä, jotka ovat olleet apuna ja tukena minun sitä tarvitessa. Jakamassa yhteisiä kokemuksia. Osa on ollut mukana jo pidemmän aikaa ja toiset ovat uudempia tuttavuuksia, mutta jo ystävän ansaitseman luottamuksen saavuttaneita. Joidenkin ystävien kanssa saattaa mennä pitkäkin aika tapaamisten välillä, mutta juttu jatkuu tavatessa samasta mihin edelliskerralla jäätiin.

Z Zoomailu Valokuvien ottaminen blogia varten on saanut minut ajattelemaan valokuvausta uudella tavalla. Uusi oma kamera olisi tarpeen, koska nykyään lainailen tyttären kameraa. On myös ollut kiva seurata vierestä tyttären taitojen karttumista ja omaa tyyliä valokuvauksessa.

Å Åååå-å eli ei tule mieleen Ålandia kummempaa ja siitäkään ei ole mitään sanottavaa...

Ä Äiti Äiti on tuki ja turva. Tärkeä nainen elämässäni.

Ö Ötökät En tykkää! Vaikka kesä on ehdottomasti paras vuodenaika, niin nämä pienet öttiäiset ovat sen miinuspuoli.


Kuvat sivustolta weheartit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti