perjantai 6. syyskuuta 2013

Koti valmistautuu perheenlisäykseen

Pitkään harkittu ja kauan odotettu perheenlisäys tapahtuu tänään. Kotiakin on monin tavoin muutettu uusille perheenjäsenille sopivammaksi. Tässä muutama itse toteutettu ja tarpeellinen juttu.
Sahasin liimapuulaudasta pieniä hyllyjä maalasin ne ja liimasin yläpintaan neulahuopamattoa, etteivät olisi pienille tassuille liian liukkaat. Sitten hyllynkannatimet kiinni ruuveilla. Seinään kiinnityksen hoiti tyttäreni kummisetä ja minä yritin parhaani mukaan olla apulaisena, vaikka ilmeisesti vain hidastin hommaa :) Noita hyllyjä pitki pääsee kiipeämään eteisen korkean kaapin päälle. Kaapin päälle olen laittanut patjanpalan lepopaikan pehmusteeksi. Alimman ja leveimmän hyllyn alle tuli ruokapaikka.

Hienon raapimispuun koivunpätkän ja jalustan osalta on tehnyt ihanan ystäväni ihana isä näyttämäni kuvan perusteella, kiitos paljon. Kummisedän kanssa kiinnitimme siihen vielä sisalköyden, että se tuntuisi kynsissä mukavalta.

Toivotaan, että nämä tekeleet ilahduttavat ja tulevat kovaan käyttöön. Kuvia toimivuudesta ja käytöstä varmasti ilmestyy tännekin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti