lauantai 3. elokuuta 2013

Voiteet

Kevällä tuli LivBoxin mukana kokeiltavaksi Ziajan päivävoidetta johon ihastuin kovasti, ihanan kosteuttavaa ja tuoksu todella mieluinen. Niinpä lähdin eräänä keväisenä päivänä etsimään tätä ihanaa luonnonkosmetiikkaa ja löysinkin Eve nimisestä myymälästä. Mukaani tarttui päivävoiteen lisäksi myös yövoide, sekä vartalovoide ja vartalovoi, päivä- ja yövoide myytiin lähes yhden hinnalla ja vartalotuotteet olivat alessa, hinta oli sen verran edullinen että näinkin paljon ostin kerralla.


Päivävoide on juuri niin ihanaa kuin muistinkin. Yövoide on ihanan paksua ja kosteuttavaa, ravitsee pintakuivaa ihoani. Vartalovoide kosteuttaa hyvin ja vartalovoin avulla saa kuivimmatkin kohdat ihosta pehmenemään. Pidän näistä tuotteista kovasti.

Ziaja vuohenmaito päivävoide
Ylellisen täyteläinen koostumus sisältää vuohenmaidon aineosia, jotka ravitsevat ja kosteuttavat kasvojen ihoa. A- ja E-vitamiinit sekä B5-provitamiini suojaavat ja kiinteyttävät ihoa. Hillitsee myös liiallista talintuotantoa. Sopii kuivalle, pintakuivalle ja herkälle iholle. Sisältää UV-suojan. Sopii käytettäväksi meikin alle.
Sisältää runsaasti luonnon raaka-aineita. Allergiatestattu.
Pakkauskoko: 50 ml

Ziaja vuohenmaito yövoide
Goat's Milk yövoide kiinteyttää ja ravitsee ihoa nukkuessa, jolloin iho uusiutuu tehokkaimmin. Goat's Milk yövoiteen täyteläinen koostumus sisältää runsaasti vaikuttavia ainesosia. Goat's Milk yövoide vahvistaa ihon lipidikerrosta, mikä suojaa ihoa kuivumiselta ja ilmansaasteilta. Aamulla iho on täynnä elinvoimaa ja valmis uuteen päivään.
Sisältää runsaasti luonnon raaka-aineita. Allergiatestattu.
Pakkauskoko: 50 ml

Ziaja vuohenmaito vartalovoide
Ylellinen vuohenmaitokoostumus uudistaa ja näkyvästi pehmentää ihoa. Vuohenmaito syväkosteuttaa ja silottaa ihon pintaa. Sopii erityisesti kuivalle ja herkälle iholle. Vartalovoiteessa on iholle optimaalinen pH-arvo. Imeytyy nopeasti ja levittyy hyvin iholle.
Sisältää runsaasti luonnon raaka-aineita. Allergiatestattu.
Pakkauskoko: 400 ml. 

Ziaja vuohenmaito vartalovoi
Hellävarainen vartalovoi sopii hyvin myös herkälle iholle. Omega-rasvahapot ja E-vitamiini ravitsevat ja suojaavat ihoa. Vuohenmaito ja ekosertifioidut luomuöljyt antavat iholle samettisen pehmeän tunteen. Sopii erityisesti herkälle ja kuivalle iholle. Mieto tuoksu. Imeytyy nopeasti.
Sisältää runsaasti luonnon raaka-aineita. Allergiatestattu.
Pakkauskoko: 200 ml

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti