torstai 6. kesäkuuta 2013

Leffailta eilen ja tänään

Eilen kävimme tyttäreni kanssa pitästä aikaa yhdessä leffassa. Tyttäreni halusi minun näkevän elokuvan josta han oli itse kovasti tykännyt ja halusi nähdä sen itse uudestaan. Leffateatteriin siis...
Elokuva on nimeltää Oblivion ja täytyy sanoa, että minäkin pidin siitä kovasti. Juoni ei ollut ennalta arvattava, eikä tylsä. Näin elokuvasta kerrotaan Finnkinon sivuilla:

"Oblivion on Tom Cruisen tähdittämä uutuus Tron: Perinnön ohjaajalta ja Apinoiden planeetan synnyn tuottajalta. Autioituneella maapallolla yksi viimeisistä eloon jääneistä joutuu kohtaamaan menneisyyden tapahtumat ja taistelemaan koko ihmiskunnan tulevaisuuden puolesta.

Mekaanikko Jack Harper (Tom Cruise) on yksi maapallon viimeisistä asukkaista. Planeetta on tuhoutunut elinkelvottomaksi vierasta elämänmuotoa vastaan käydyn, vuosikymmeniä raivonneen sodan jäljiltä. Maan viimeisiä luonnonvaroja haalitaan kokoon massiivisella robottien armeijalla ja laitteita huoltavan Jackin komennus lähenee loppuaan.

Kaikki muuttuu, kun Jack pelastaa kauniin muukalaisen pudonneesta avaruusaluksesta. Naisen saapuminen käynnistää tapahtumasarjan, joka kääntää Jackin maailman päälaelleen ja jättää ihmiskunnan kohtalon hänen käsiinsä.

Visuaalisesti vaikuttava Oblivion on kuvattu aidoilla kuvauspaikoilla Yhdysvalloissa ja Islannissa" 

Tänään leffailtaa vietettiin kotona ja tälläkin kertaa tyttären suosittelemaa leffaa katsellen, hyvä oli tämäkin. 
Tämän illan elokuva on nimeltään Perhosvaikutus (The Butterfly Effect).
"Evan (Ashton Kutcher) on kärsinyt pienestä pojasta lähtien muistikatkoksista. Järkyttävät tapahtumat lapsuudessa pyyhkiytyivät hänen mielestään. Nuorena miehenä hän huomaa pystyvänsä liikkumaan ajassa ja haluaa palata lapsuuteensa korjaamaan rakkaimpaansa (Amy Smart) kohdistuneet rikokset.
Muuttamalla yhden asian Evan kuitenkin muuttaa kaiken ja seuraukset ovat kohtalokkaat. Mikä on se yksi ja ainoa muutos lapsuudessa, joka pelastaa Evanin ja hänen läheistensä tulevaisuuden"
Leffaherkkuina meillä oli kasviksia dipin kanssa, NAM.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti