sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Hälsans Kök -tuotteiden Buzzaus

Buzzador kampanjassa sain tehtäväkseni valmistaa Hälsans Kök -tuotteista aterioita ja tässäpä näitä tulee. Jos haluat tutustua tuotteisiin tarkemmin se onnistuu tästä.

Kasvispihve käytin valmistaessani hampurilaisia.

Ensimmäinen hampurilainen muistuttaa enemmän perinteistä hampurilaista.
Käytin kiireisenä valmiita sämpylöitä, mutta jos aikaa löyty seuraavalla kerralla enemmän teen hampurilaissämpylät tällä ohjeella. Lämmitin sämpylän uunissa ja lämmitetyn sämpylän sisäpinnat sivelin American Special -kastikeella. Ja sitten kasaamaan hampurilaista. Kastikkeella sivellyn sämpylänpuolikkaan päälle makeaksi paistettua sipulia. Sitten kasvistihvi, cheddarjuusto ja pannulla pikaisesti paistettu pihvitomaatti siivu, seuraavaksi rapea salaatti ja päällimmäiseksi kastikkeella sivelty sämpylän hattu.


Toinen on rukiisen Reissumiehen väliin tehty ananas-mexican hampurikainen.Lämmitin Reissumiehen uunissa lämpöiseksi ja sopivan rapeaksi. Sivelin molempien leivän puolikkaiden sisäpinnan Mexican Hot Saucella. Ja jälleen rakentamaan hampurilaista. Kastikkeella sivellyn leivän päälle tuli pehmeäksi ja makeaksi paistettua sipulia, seuraavaksi pinoon tuli pannulla paistettu kasvispihvi. Pihvin päälle cheddarjuustosiivu ja pannulla paistettu ananasrengas. Ananaksen päälle rapeaa salaattia ja kansi kastikkeineen. Maistuva yhdistelmä makeutta ja tulisuutta.


Pihvit ovat rakenteeltaan tiiviitä hyvällä tavalla. Maku on miellyttävä. Kaikki syöjät eivät edes huomanneet syövänsä jotain muuta kuin jauhelihapihvejä.

Kasvispyörykät päätyivät lautaselle nopeasti oliiviöljyssä paistetun kesäkurpitsan suikaileiden ja porkkanaviipaleiden sekä pinaatti-ricotta-tortellinien kanssa. Pyöryköille kastikkeeksi hampurilaiskastiketta ja kasviksille suolan ja pippurin lisäksi tummaa balsami kastiketta.


Hyvin maistuivat, pyörykät ovat hyvin maustettuja. Yksi syöjistä kysyi "Mistä nämä lihapullat on tehty?" kuullessaan, että söi kasvispyöryköitä ;) 

Soija nugetit lämmitettiin peli-illan iltapalaksi.


Dippailtavaksi pienittiin porkkanaa, kurkkua ja ruisleipää. Kastikkeina olivat sweet chili-kastike ja kermaviili, johon oli sekoitettu pienen pieneksi leikattua paprikaa, ketsuppia, paprikajauhetta, suolaa ja pippuria. Soija nugetit olivat tosi hyviä. Todettiin taas joukolla, että miten sitä kasvisruuan saakin niin paljon muistuttamaan liharuokaa. Muistuttivat nimittäin todella paljon kanasta tehtyjä nugetteja.


Ehdottomasti sellaisia tuotteita joita käytän uudemmankin kerran. Suosttelen kaikille.

Jos sinua jäi kiinnostamaan mitä tämä buzzaus ja buzadorina toimiminen ovat niin tässäpä lyhyesti: 

Buzzadorina sinulla on mahdollisuus päästä kokeilemaan ja kertomaan, mitä pidät erilaisista tuotteista ja palveluista. Kun pääset kokeilemaan tuotteita ja palveluita sinun tarvitsee vain kertoa niistä ystävillesi, joko kasvotusten tai sosiaalisen median välityksellä sekä raportoida kokemuksesi tämän jälkeen meille. Buzzadorina toimiminen on sinulle ilmaista ja vie sinut ja ystäväsi moniin jännittäviin kohtaamisiin uusien tuotteiden ja palveluiden parissa. 
Jos haluat tutustua buzzadorina toimimiseen tarkemmin niin tässä linkki. Jos innostut ja liityt mukaan olisi kiva jos merkitsisit suosittelijaksesi minun nimimerkkini pirtsakka. Minuun voin myös olla asian tiimoilta yhteydessä sekä tämän blogin kautta tai sähköpostitse. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti