torstai 25. huhtikuuta 2013

Livbox Huhtikuu 2013

Huhtikuun Livbox toi mukanaan seuraavat tuotteet:

 
Ja sitten kaikki yksitellen :


Paese luomiväripaletti

Paese-luomiväripaletin sävyjä voi käyttää kuivana sekä  intensiivisemmän tuloksen aikansaamiseksi kostealla siveltimellä. Kaiki sävyissä on helmiäistä ja aika mukavasti pigmenttiä.


Avène Eau Thermal -terveyslähdevesi

"Avènen terveyslähdevesi rauhoittaa ihoa, kosteuttaa ja lievittää ärtynyttä ihoa. Runsaan silikaattipitoisuuden ansiosta se myös suojaa ihoa. Ei sisällä hajusteita eikä säilöntäaineita. Bakteriologisesti puhdas, joten sopii myös vaurioituneelle iholle. Kliinisesti tutkittu.

Käyttö: Sopii kaikille ihotyypeille, kasvoille ja vartalolle. Suihkuta vettä iholle noin 15 cm:n etäisyydeltä. Anna vaikuttaa hetki ja kuivaa hellävaraisesti taputtamalla."

Hyvä kosteuttaja iholle esimerkiksi mineraalimeikkipuuterin levityksen jälkeen, suihkais ja kuiva tunne häviää. Tähän tuotteeseen olen tutustunut jo aiemmin. 
Simple-silmämeikinpuhdistustyynyt

"Simple-silmämeikinpuhdistustyynyt poistavat hellästi myös vedenkestävän silmämeikin. Pidä lappua hetki luomella ja pyyhkäise silmämeikki pois. Tyynyt sopivat myös herkälle iholle, sillä ne eivät sisällä hajusteita tai väriaineita. Dermatologisesti testattu."

Tehosi silmämeikkiin hyvin ja voisin käyttää silmämeikin poistoon matkalla, arkena poistan meikit kasvoilta Aqualan L voiteella, hyvin toimii ja herkkä ja kuivahko ihoni kiittää.
  


Clinique All About Eyes Rich -silmänympärysvoide 

"Clinique -silmänympärysvoide kosteuttaa ja poistaa turvotusta herkältä silmänympärysiholta. Vaalentaa tummaa silmänympärysihoa  ja vahvistaa ihon kosteussuojaa. Allergiatestattu. 100% hajusteeton."

Ihanan kosteuttava silmänympärysvoide. Tulee varmasti käytettyä viimeiseen sipaisuun asti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti