maanantai 1. huhtikuuta 2013

Kuntokuuri alkaa

Minä en ole mikään uuden vuoden lupauksien tekijä tai alkuvuodesta kovan kuntoilun aloittaja, mutta jotain täytyisi nyt tehdä. Työpaikalla on ollut puhetta jo kuukausia, että pitäisi ja pitäisi aloittaa kunnon kuntokuuri. Kun aikomukset eivät teoiksi asti yltäneet niin kehittelimme asiasta kilpailun, leikkimielisen sellaisen.

Ensin kävimme InBody kehonkoostumusanalyysissä.


Tuollaisessa laitteessa seisoskelin hetkinen ja se tulosti paperin, joka kertoi kehon koostumuksesta. Tuloksien tulkinnassa auttoi mittaksessa avustanut henkilö, mutta kotosalla katselin tulokset vielä rauhassa läpi, apuna oli tuo aiemmin linkkaamani nettisivusto. Osa tiedoista oli ihan arvattavia, osa positiivisia yllätyksiä, mutta löytyi sieltä kammottava peikkokin, jolle on heti tehtävä jotain.


Kehonkoostumusanalyysin ja tyttären innostamana sainkin sitten itseni reippailemaan läheiselle kuntosalille. Tyttäreni onkin jo käynyt siellä jonkin aikaa, mutta sai nyt reippailukaverin.

Ja ystävän innoittamana olen nyt kokeillut elämäni ensimmäisen kerran vesijuoksua, kivaa oli sekin.

Uudet mittaukset ovat toukokuun lopussa ja seuraava syksyllä. Mielenkiinnolla odotan millaisia muutoksia ovat ruokavalion ja liikkumisen muutokset tehneet mittaustuloksiin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti