tiistai 5. maaliskuuta 2013

Uusi laukku ja lompakko

Kaksi tarpeellista hankintaa on viimein tehty. Uusi laukku ja lompakko


Vanha lompakkoni oli jo aikoja sitten hajonnut ja käytössäni oli väliaikaisesti tyttäreni lahjaksi saama lompakko. Oli siis jo korkea aika hankkia oma lompakko. Etsiskelyjen jälkeen päädyin tällaiseen. Stockmannin oman malliston Global Accessoriesin musta nahkalompakko, aitoa nahkaa. Pieneksi laukuksikin soveltuvassa nahkalompakossa on vetoketjukiinnitys ja irrotettava rannehihna. Kankaalla vuorattu sisäpuoli on täynnä taskuja ja lokeroita korteille, seteleille ja kolikoille. Tarpeen tulen mukaan mahtuu myös puhelin, avaimet ja vaikkapa huulipuna. Mitat ovat 22,5 x 12,5 cm.
*
Laukuksi halusin riittävän tilavan, klassisen ja kestävän mallin. Laukkua pitää voida kantaa olkapäällä ja siihen pitää mahtua työpapereita ja kaikkea muutakin. Tämä tuli hankittua.

Tilava, mutta ei jättisuuri Longchampin Le Pliage laukku, koko L (45x35x23 cm). Väriksi välitsin mustan, ruskealla nahkalla. Sopii kaikkeen ja kaikkiin tilanteisiin.  

Molemma hakinnat on testattu käytössä ja hyviksi havaittu.

Tämä laukkumalli miellyttää niin paljon, että kaapissa odottelevista kankaista taitaa lähitulevaisuudessa muokkaantua jotain tällaista. Ensin on kuitankin ommeltava tyttären kovasti toivoma ja odottama mekko, johon hän löysi mieluisan mallin tästä kirjasta, tosin pientä muutosta valittuun malliin tehdään. Kankaatkin on jo käyty ostamassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti