torstai 7. maaliskuuta 2013

Pieni muutos eteisessä

Eteisemme on kaivannut pientä muutosta jo pidemmän aikaa. Olen miettinyt mitä sille tekisi ja viimein sain idean. Meidän kahden naispuolisen taloudesta on puutunut kunnollinen kokovartalopeili ja sellainen siis hankittiin entisen peilin tilalle. Peili löytyi edullisesti IKEAsta, voit käydä katsomassa sitä tästä.


 1. Eteisen nurkkaus sellaisena kuin se on ollut jo vuosia.

2. Eteisen nurkkaus uudella peilillä, jossa on valkea kehys ja kirkas lasi. Antaa niin paljon enemmän valoa jo sellaisenaan. ja tältä se tavallisesti näyttääkin.

3. Eteinen ja uusi peili, sekä testauksen vuoksi kauan sitten Stockmannilta ostetut la cese de cousin paul -sisustusvalot.

4. Sama kuin edellisessä, nyt vain sisustusvalot päällä.

Nyt on eteisen nurkkaus valoisampi ja me pääsemme peilailemaan itseämme päästä varpaisiin.


LA case de cousin paul -sisustusvalot olen hankkinut yli vuosi sitten, mutta vasta nyt avasin pakkauksen ja askartelin pallot kiinni valojohtoon. Jännittävää puuhaa, kun koko ajan pelkäsi rikkovansa pallot. Pallot ovat tässä sarjassa vaaleita ja neutraaleja, 9 valkoista, 7 luonnonvalkoista ja 4 vaalean beigeä. Loppu hyvin, kaikki hyvin, sain pallot ehjinä paikoilleen ja nyt vain etsiskelemme niille sopivaa paikkaa. Tuo jatkojohtoviritelmä ei tunnu oikein toimivan tuolla eteisessä. Seuraavaksi valot siirtyvät tyttären huoneen ovenpieleen, pistorasia on lähellä ja paikkakin ihan kiva.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti