tiistai 12. maaliskuuta 2013

Liv Box Maaliskuu 2013Maaliskuun Liv Box saapui viime viikolla. Tämän kuukauden tuotteet ovat luonnon kosmetiikkaa. Sellaisia onkin tullut testailtua vähemmän, joten testailusta tulee kivaa. Hieman on ennakkoluuloja luonnonkosmetiikan suhteen, varsinkin niiden tuoksut mietityttävät. Aiemmin olen törmännyt tuotteisiin joiden tuoksu ei ole miellyttävä vaan jopa vastenmielinen, mielenkiinnolla tutustumaan.


Korresin suihkugeeli (50 ml) on pehmeävaahtoinen ja lempeän ruusun tuoksuinen. Sisältää C- ja E-vitamiineja, sinkkiä ja antioksidanttientsyymejä, jotka parantavat ihon omaa immuunijärjestelmää ja kosteuttavat ihoa pitkäkestoisesti.

Korresin tuotteet ovat ympäristöystävällisiä: ne sisältävät luonnollisia aineosia ja sertifioituja raaka-aineita. Tuotteiden valmistuksessa vältetään lisäksi kemikaalien ja muille ihmiselle tai ympäristölle haitallisten aineiden käyttöä. Pakkaukset on helppo kierrättää.
*Tämän suihkugeelin tuoksu on todella hyvä.

 
Laveran nestemäistä Liquid Eyeliner -silmänrajausta (4 ml) on helppo käyttää napakan ja ohuen siveltimen ansiosta ja tarkka rajaus syntyy helposti. Tuote on ihotautilääkärien ja silmälääkärien testaama, ja se sopii myös piilolinssien käyttäjille.
*Sivellin tuntui kokeillessa tosi hyvältä, sillä saa piirrettyä rajaukset helposti.


Ziajan vuohenmaito-päivävoide (10 ml) kiinteyttää ja kosteuttaa ihoa luonnollisella tavalla. Sen silkinpehmeä koostumus on hellävarainen ja nopeasti imeytyvä. Sisältää UV-suojan. Ziajan vuohenmaitotuotteet pohjautuvat ravitsevaan vuohenmaitoon, joka kiinteyttää ja kosteuttaa ihoa. Tuotteilla on myös liiallista talintuotantoa hillitsevä vaikutus, ja ne hellivät herkkääkin ihoa. Tuotteet sisältävät ihoa luonnollisella tavalla kiinteyttäviä ja syväkosteuttavia ainesosia: vuohenmaitoproteiinia, lipidejä sekä suojaavia A-, D- ja E-vitamiineja.
*Tämä ihanan tuoksuinen ja iholla hyvältä tuntuva voide tulee varmasti ostettua täysikokoisena, koska hintakaan ei päätä huimaa, ovh 11,95€/50 ml.

Burt’s Bees – suosikkimerkin intensiivinen käsivoide (8,5 g) kosteuttaa kuivia ja karheita käsiä. Hoitavia kasviöljyjä, yrttejä ja mehiläisvahaa sisältävä käsivoide on sataprosenttinen luonnontuote. Parhaan tuloksen saat, kun levität voiteen yöksi.
*Tuotteessa voimakas ja epämiellyttävä tuoksu, koostumuskin on sellainen ettei ainakaan minun mielestäni ole helppo levittää käsiin.
 
 
Ma Provence on kasvipohjainen, orgaanista karitevoita, orgaanista glyseriiniä ja orgaanisia kasvi- ja hedelmäuutteita sisältävä palashampoo normaaleille hiuksille. Ei sisällä säilöntäaineita, kemiallisia öljyjä, SLS saippua-aineita, parabeeneja eikä väriaineita. Shampoon väri tulee luonnonmukaisesti savesta.

Shampoo on tiivistetyssä muodossa; yksi palashampoo vastaa kahta pulloa nestemäistä shampoota. Hiero shampoo kosteisiin hiuksiin, vaahdota ja huuhtele. Erillistä hoitoainetta ei tarvita!
*En ole vielä testannut, tuoksu on voimakas ja epämiellyttävä, voi siis jäädä sen yhden testauskerran jälkeen sivuun.


Tässä sitten koko boxin sisältö kerralla. Osa tuotteista yllätti positiivisesti, erityisesti aiemmin epäilemäni tuoksun suhteen, mutta osa olikin sitten niitä kammottavan hajuisia (harmi). Erityisesti suihkugeeli ja vuohenmaitovoide saavat minulta kehuja, eikä pidä unohtaa myöskään rajausväriä, vaikken sen kestävyyttä olekaan vielä testannut. Sitten vain odotellaan ensi kuun boxia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti