perjantai 1. maaliskuuta 2013

Kynsilakkoja

Ihana työkaverini/ystäväni kävi lomailemassa Floridassa entisillä kotikulmillaan ja oli niin ihana, että jaksoi etsiä minulle tuomisiksi kynsilakkoja. Ihanainen on kuunnellut työmatkoilla juttujani kynsilakkainnostuksestani useita kertoja, varmaan ihan liikaakin :) ja silti ilahdutti minua tuomisillaan. Kiitos paljon.

Alus- ja päällyslakat:
ESSIE firs base base coat
ESSIE good to go topcoat

Essie first base base coat aluslakka luonnonkynsille. Erinomainen kynsille joilla lakkaus ei millään tahdo pysyä tai joille lakka ei kunnolla tartu. Sopii myös hyvin käytettäväksi hauraille kynsille. Nopeasti kuivuva.
 
Essien Good To Go on nopeasti kuivuva päällyslakka. Kynsilakka kuivuu muutamassa sekunnissa ja se antaa hohtavaa kiiltoa.

Sitten värilakkoja, vaaleanpunertavia kaikki. Juuri tällaiset ovatolleet vimeaikojen suosikkejani.Nämä näyttävät näin kuvissa hyvin samanlaisilta eivätkä pääse oikeuksiinsa, mutta kynsissä ovat kyllä erilaisia. Laitan kuvia kunhan olen saanut ne kynsiin asti.

ESSIE ballet slippers
ESSIE fiji
ESSIE sugar daddy
ESSIE vanity fairest

ballet slippers: peitävä, "kermainen", vaalea neutraali, aavistuksen vaaleanpunainen

sugar daddy: vaaleanpunainen, läpikuultava, lakassa pientä hillittyä kimalletta, "keijupölyä", joka valon osuessa kimaltelee eri väreissä

fiji: peitävä, "kermainen",vaalea pinkki

vanity fairest: vaalea vaaleanpunainen, läpikuultava


Nyt vain kynsiä lakkaamaan. Uusia lakkoja vertalemaan. Nautiskelemaan.

2 kommenttia: