sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Nude kynsilakka innostus

Taas yksi hullu päähänpisto, pakko saada nude kynsilakka. Ja kun en osannut valita, niitä tarttui mukaan muutaman päivän aikana jokunen.


Hirmuisesti ei ole kokemusta nude lakoista, mutta nettiä selailtuani ja lueskeltuani löysin muiden suosikkeja ja niinpä lähdin ostoksille mukanani lista hyvistä vaihtoehdoista ja kauppojen hyllyistä löytyi vielä muutama listan ulkopuoleltakin. Tarkoitus oli löytää kohtuuhintainen, kaunis nude kynsilakka. Osa ostoksistani on hoitolakkoja, osa tavallisia värilakkoja.

 Maybelline Forever strong pro (10ml/6,90€ Tarjoustalo), Wet n wild megalast: E2032 Milk (13,5ml/4,95€ Seppälä), Mavala: 91 Reno (5ml/4,60€ Prisma), Lumene Gloss & care: kynnentasoittaja (5ml/5,90€ Prisma), Maybelline Colorama: 70 Ballerina (7ml/4,60€ Prisma).
 

 Loréal Paris: 101 Opera Ballerina (5ml/5,50€ Prisma), IsaDora: 110 Milkshake (6ml/7,70€ Prisma),  Loréal Paris: 201 Rose Paradis (5.ml/5,50€ Prisma), Mavala: 97 Wichita (5ml/4.00€ Emotion).


Sävyerot ovat pieniä ja kuvissa vielä hankalampi havaita kuin luonnossa, mutta kyllä niistä omat suosikit löytyivät. Pidän selvästi enemmän hieman vaaleanpunertavista lakoista kuin beigen värisistä. Lakkakerroksia laitoin kolme ja suurimmalla osalla kerrokset riittivät ja niillä sai riittävän ja kauniin nuden pinnan kynsiin.
 

Suurin ero käyttömukavuuden kannalta ovat siveltimet. Mavalan lakoissa on pienen pieni sivellin, liian pieni minun mielestäni. Wet n wildin lakassa on iso sivellin, mielestäni jopa liian iso, mutta kokoa enemmän häiritsi harjasten pieni "harottaminen", vaikka sivellin olikin pyöristetty. Maybellinen lakoissa oli hyvin saman tyyppiset siveltimet; keskikokoiset aika suorilla harjaksilla. Mukavimmat siveltimet löytyivät mielestäni Lumenen, L'oreal Parisin ja IsaDoran kynsilakoista. Sivellin oli näissä isohko, riittävästi kokoa muttei kuitenkaan liian iso, ja mukavasti pyöristetty.


Omat suosikkini näistä vaihtoehdoista olivat selvästi: Loréal Parisin molemmat sävyt: 101 Opera Ballerina ja 201 Rose Paradis sekä IsaDoran 110 Milkshake. Sävyt näissä lakoissa olivat kauniit ja sivellin miellyttävä.Listalle jäi vielä joitakin kokeiltavia nude lakkoja, mutta jos sinulla on ehdottaa minulle oma suosikkisi nude kynsilakoista olisin siitä iloinen. Laita ehdotuksesi/suosituksesi kommentteihin, kiitos.

2 kommenttia:

  1. Hei kiitos älyttömästi tästä!Oli apua omaa nude lakkaa ostaessa, päädyin muuallakin kehuttuun isa dora lakkaan.

    VastaaPoista