keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Eva Solo teekannu

Sain joululahjaksi Eva Solon teekannun. Ja vihdoin se on myös kotiutunut.


Eva Solo -teenhauduttimessa on tippakauluri, joka estää tippojen valumisen. Se on varustettu myös kannella, joka aukeaa automaattisesti kaadettaessa. Musta neopreenisuoja pitää teen lämpimänä jopa 45 minuuttia. Teekannun osat, neopreenisuojaa lukuunottamatta, ovat astianpesukoneen kestäviä.  

Voit hauduttaa teen kahdella eri menetelmällä: 

Hapottoman teen (vihreän) teelehdet voi annostella suoraan lasikaatimeen ja kaataa päälle kiehuvan veden. Sitten laitetaan suodatin paikalleen. Kaadettaessa suodatin pitää teelehdet kannussa ja teekuppiin saadaan vain puhdasta teetä.


Hapokas tee (musta tee) valmistetaan siten, että teelehdet kaadetaan suodattimeen ja niiden päälle kiehuva vesi ja kansi kiinni. Kun tee on hautunut, painetaan suodattimen sisällä (kanteen kiinnitetty) oleva mäntä alas, jolloin tee sulkeutuu vesitiiviiseen tilaan ja hauduttaminen keskeytyy. Näin valmistettaessa tumma tee ei kitkeröidy. Ja jälleen teekupissa on puhdasta teetä ilman teelehtiä.

Maailman valloittanut Eva Solon teenhaudutin puhuu puolestaan. Muotoilu on kaunista ja puhdaslinjaista.. 
Eva Solo –sarjan ovat suunnitelleet Claus Jensen ja Henrik Holbaek. Sarja on palkittu kymmenillä kansainvälisesti tunnustetulla design-palkinnolla.

Kiitos paljon lahjan antajille, tämäkin tulee kovaan käyttöön.


Kuvat lainattu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti