lauantai 21. heinäkuuta 2012

Geelilakkaus kesän iloksi

Kävimme kyläilemässä ystävän luona ja kyläilyn lomassa ihanainen ystäväni teki meille kynsiin geelilakkaukset, kestolakkaukset. Kynsi lakataan geelillä, joka kovetetaan UV-valolla. Lakka kestää useamman viikon siistinä, riippuu tietysti käyttäjästä myös.

Nämä lakat joutuivatkin heti parin päivän tulikokeeseen. Olimme mukana veljeni pihalla talkoissa, rakennettiin aitaa, siivottiin pihaa, irrotettiin nauloja, kannettiin lautoja yms. kunnon tehokasta työskentelyä työkäsineet käsissä. Maalia käsissä, naarmuja jaloissa ja käsivarsissa, mutta kynsien lakkaus edelleen siistinä.

Halusimme molemmat hillityn lakkauksen. Minulla on hopeahilettä pohjalla, piti saada vähän kimallusta bling, ja kärkeen tehtiin Konadilla tuollainen kiekurainen ranskalainen lakkaus.


Tyttärellä oli myös pohjalla hopeahilettä ja kärki tehtiin myös Konadilla, mutta hänellä kuviona tähdet.


Tytär ei ensin ollut varma haluaako tällaisen kauan kestävän lakkauksen, mutta kun näki minun valmiit kynteni ja kuuli, että lakan päälle voi laittaa tavallisen lakan (kunhan muistaa poistaa sen asetoonittomalla kynsilakanpoistoaineella) ja näin saada vaihtelua, halusi hänkin siistit geelilaukkaikset itselleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti