maanantai 9. huhtikuuta 2012

1-2-Peel testattu


Nyt on sitten testattu tuo uusi hankinta. Törmäsin siis netin ihmeellisessä maailmassa noihin 1-2-Peel jalkahoito tuotteisiin ja koska olivat minulle aivan uusi tuttavuus, niin etsiskelin tietoa ja tällainen mainos löytyi:


Hieman epäillen tuotteesseen suhtauduin. Parisen viikkoa sitten laitoin nuo muovisukat yrttigeeleineen jalkaani puoleksitoista tunniksi. Niiden päälle vedin vielä tavalliset sukat, jotta liikkuminen olisi helpompaa. Aika hurahti mukavasti elokuvaa katsellessa ja sen jälkeen pesin jalat ja päivä jatkui normaalisti.

Noin viikon päästä sitten huomasikin jotain tapahtuvan. Työpäivän jälkeen sukkia riisuessa huomasin kuolleen nahkan kuoriutuvan osasta varpaistani. Tyttäreni oli jo tässä vaiheessa, että yäk, kamalan näköistä, älä vaan ota kuvia. Siitä sitten parin lähipäivän aikana loputkin "kuolleesta" ihosta kuoriutui pois. Ohjeissa sanottiin, ettei ihoa saisi alkaa repiä, mutta ainakin minun oli mahdoton olla ottamatta jo roikkuvia, isoja ihoriekaleita pois. Iho siis oikeasti kuoriutui. Kohdista, joissa on paksu iho kuten kantapäät ihoa kuoriutui paksummasti ja  ohuemmista paikoista, kuten jälkapöytä ohuesti. Ohjeissa kehotetaan myös pitämään sukat jalassa myös öisin, koska muuten kuoriutuvaa ihoa on joka paikassa. Ja se tunne kun paksu ihokerros irtoaa ihosta on mahtava, on kuin iho saisi hengittää kunnolla pitkästä aikaa. Nyt on sitten pehmoiset jalat, ilman kovettumia.

Jos olisin taktikoinut ja jo aluksi uskonut tuotteen tehoon, olisi hoito tietysti kannattanut tehdä lähempänä kesää, jotta jalat olisivat sandaalikauden alussa priima kunnossa. Koska epäilin ja halusin kokeilla tuotetta mahdollisimman pikaisesti, niin uusinta hoidon voin tehdä vasta keskellä kesää. Tällaisen hoidon voi tehdä 3 - 4 kertaa vuodessa.

Suosittelen. Ainakin minun kokemukseni tuotteesta olivat hyvät.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti