keskiviikko 23. marraskuuta 2011

Joulun odotusta

Mielestäni (lähes) ainoa mukava asia tämän synkän pimeyden keskellä on Joulun odotus.
On ihanaa polttaa kynttilöitä, katsella kauniita ulkovaloja ja pikkuhiljaa 1. adventin lähestyessä tuoda Joulua sisälle kotiin. Joulua jaksaa näin etukäteen tunnelmoida, kun taas Joulun jälkeen haluaa aika pian siivota koristeet talteen odottelemaan seuraavaa joulua. Eilen paistettiin ensimmäiset joulutortut kotosalla, olivat todella hyviä. Töissä on saanut syödä joulun makuja pipareiden ja juoda lämpimän glögin muodossa, nam.


Minun Jouluni odotukseen kuuluu ehdottovasti partiolaisten adventtikalenteri, se on pakko saada joka jouluksi. Tässä tämän vuoden hieno kalenteri. Ihanan turvallinen, muutaman luukun takaa voi jo aavistella löytyvän juuri siihen päivään kuuluvan kuvan.


Näkyvillä on myös kummitytöltäni saatu kuusikoriste, joka on jo muutaman vuoden enteillyt Joulun tuloa kodissamme.

Tonttupartio on myös löytänyt omat paikkansa kynttilöiden juurelta. Meillä nämä Joulukoristeet ovat aika pieniä, mutta sopiviin paikkoihin sijoiteltuina tuovat riittävästi joulun tuntua. Ylitsepursuava jokapaikan täyttävä koristelu ei oikein tunnu omalta ja olisi myös pienessä kodissamme aika tukahduttava.


Tässä tunnelmaa kynttilöiden palaessa + tontut. Takana oleva puolen metrin joulukuusemme saa koristeet oksilleen vasta aivan Joulun kynnyksellä. Nyt siitä nautitaan luonnontilassa
(niin paljon kuin muovikuusi voi luonnontilassa olla).

Mukavaa Joulun odotusta kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti